Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (3.74 secunde)
Noul supermarket functioneaza cu o echipa de 26 de profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.
Noul supermarket functioneaza cu o echipa de 18 profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitărilor clientilor, zilnic.
Le vor sustine doua echipe de profesionisti: Orchestra Doina Basarabiei, dirijor Valeriu Cascaval, ansamblul Doina Gorjului, Ansamblul Burnasul din Alexandria, a carei orchestra este dirijata de Adrian Grigoras.
De aceea colegiul redactional este alcatuit dintr-o echipa de profesionisti atemporali, prin urmare prezenti: Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Carmen Sylva, Nae Ionescu, Nicolae Iorga, Pamfil Seicaru etc.
In revista UZP (publicatie editata de UNIUNEA ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA), am gasit un articol interesant despre meseria de jurnalist, intitulat:
In revista UZP (publicatie editata de UNIUNEA ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA), puteti citi un articol excelent, scris de un senior al presei romanesti - Serban Cionoff:
Incepem antrenamentele, vom fi si mai profesionisti decit pana acum, fiindca ne lipseste. Vrem sa mai cucerim multe trofee impreuna.
Nu regret ca am facut pasul din Liga I aici, la Slatina, pentru ca am gasit niste oameni foarte buni, profesionisti, care isi doresc performanta si speram ca ea sa vina.
In sport, pe circuit, nu exista copaci, ceilalti din cursa sunt si ei profesionisti. Sunt mult mai putine sanse sa se intample drame decat in trafic.
Pe muzica lui Ceaikovsky, echipa formata din zeci de patinatori profesionisti va prezenta figuri speciale extrase din competitiile de patinaj precum triplu lutz, dublu toe-loop sau salturi quadruple si promite sa uimeasca audienta prin modul in care va da viata unei povesti de dragoste intre un print si o fecioara lebada.
Deficitul de incredere, irezistibila tentatie de a inchipui sofisticate teorii ale conspiratiei, atunci cand vine vorba despre administrarea justitiei, ar putea gasi o explicatie comoda in strania alcatuire a corpului magistratilor, unde, alaturi de profesionisti onesti si seriosi, par sa fi incaput si cateva stranii fapturi.
A cochetat si cu wrestlingul profesionist inca din primii sai ani de activitate, asa ca multi dintre primii sai promotori si sustinatori erau wrestler-ii profesionisti care-i frecventau asiduu salile si-i urmau sfaturile.
Sase instructori speciali La Shape Art Pilates este o echipa de instructori profesionisti. Fiecare membru al acestei echipe are o carte de vizita care vorbeste de la sine:
Bucharest RUNNING CLUB-premier events contribuie la dezvoltarea turismului sportiv si promoveaza Bucurestiul ca destinatie preferata pentru sportivii amatori si profesionisti inca de la demararea Maratonului Bucuresti in urma cu 10 ani.
Adrenalina si muschi intinsi la maxim la cursa de MTB Evenimentul de la Calarasi vine in intampinarea iubitorilor de natura, a ciclistilor amatori si profesionisti ce doresc sa-si testeze limitele pe doua roti intr-un peisaj unic prin frumusetea lui, in mare parte prin padure, dar si pe digul Dunarii Calarasene.
Compania isi desfasoara activitatea in sediul central din Cluj-Napoca si in birourile din Bucuresti, Timisoara, Sibiu si Oradea, avand o echipa formata din profesionisti in diverse tehnologii.
Vrem sa fim capabili sa oferim o experienta excelenta si pentru utilizatorii incepatori si pentru cei profesionisti, hard core, conform oficialului Microsoft.
Aplicatia nu este destinata fotografilor profesionisti din simplul fapt ca nu primesti prea mult credit pentru fotografiile tale, dar pentru oricine ajunge intr-un loc uitat de lume si vrea sa impartaseasca imaginea si cu altii, este foarte buna.
Ceasul inteligent Nissan este doar primul pas pentru Nismo Lab, divizie a producatorului auto japonez care lucreaza la implementarea unui numar mai mare de senzori, pentru a masura temperatura pielii sau alte date biometrice, utile soferilor de curse si celor profesionisti.
A fost construit in perioada postbelica (perioada in care Germania a fost divizata), in efortul de a stopa consecintele scurgerii de forta de munca si pierderilor economice asociate cu migratia zilnica a unui mare numar de profesionisti si lucratori calificati intre Est si Vest.
google-analytics.com